by

Basisrecept voor muffins

appelkaneelmuffin

Ingrediënten:

  • 1 kop bloem (½ boekweit ½ havermeel)
  • 1 tl baking soda
  • 1 tl kaneel
  • Mespunt gember
  • 2,5 eetlepel rijststroop
  • 2 eieren
  • 2,5 eetlepel kokosolie
  • 40 ml rijstmelk
  • Fruit. (appel) en wat noten

Altijd eerst de eieren kloppen tot ze luchtig zijn. Dan alle natte producten mengen en alle droge producten, voor deze bij elkaar te mengen. Ik smelt kokosolie of roomboter door een mok in de warme waterkoker te laten staan voor een paar minuten.

20 tot 25 min bakken op 200 graden en dan laten afkoelen.
Je kan ze in de vriezer bewaren en elke dag 1 meenemen naar je werk. Zo heb je een lekkere en gezonde toevoeging aan je lunch, vol met eiwitten en vezels.

p.s. pas op dat je huisdieren het niet opeten 😉

 

[bol_product_links block_id=”bol_5445649edbb4c_selected-products” products=”9200000025959439,9200000005199519,9200000026479192,9200000021026873″ name=”Muffin ingrediënten” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]