by

boerenkool met wortel en zoete aardappel

boerenkool,wortel, zoete bataat

Deze simpele lunch heb ik gemaakt met de GEFU Spirelli Spiraalsnijder. Ik heb 1 wortel en 1 zoete aardappel in spiralen gesneden, daarbij ontdooide boerenkool gedaan. Even husselen met rijstolie en eventueel kruiden en/of geraspte kaas. Dan 10 tot 15 minuutjes in de oven op 200 graden.

Ik maak mijn lunch meestal klaar als ik het diner sta te koken. Meestal heb ik maar 1 kook moment per dag waarop ik alles klaar zet. Vaak ben ik dan nog maar een half uur bezig!

[bol_product_links block_id=”bol__selected-products” products=”9200000022047569″ name=”GEFU spirelli” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]