by

Gezond eten in 15 min

IMG_3410Gezond eten in 15 minuten, dat kan!

Ik ben verliefd op mijn kleine groente hak machine. Ik maak er chocolademouse mee en deze groenten pannekoeken. Lekker makkelijk!

Dit is een pannenkoek van zoete bataat/aardappel.

Ingrediënten:

  • 1 zoete bataat
  • 2 eieren
  • een eetlepel meel (ik gebruik veel boekweit, maar vandaag kikkererwtenmeel)
  • een beetje lekkere kruiden; pompoenkruidenmix van de AH
  • en de bimi (familie van de broccoli) heb ik kort gekookt.

Je hoeft alleen de ingrediënten in de hakker te doen en op de knop te drukken! Dan wat rijstolie of kokosolie in de pan en op een zacht vuur gaar bakken. (eerst even de deksel erop) na het omdraaien niet meer. Omdraaien is wel een uitdaging, maar het hoeft niet perfect te zijn!

IMG_3412Groenten hakker van tomado