Recensies

Lees op Facebook de authentieke recensies over mijn coaching skills!

Mendy Leguijt Angela heeft mij enthousiast gemaakt om, als eerste stap, 2 weken geen suiker te eten/drinken!! En dat is heel wat voor mij, als aanmaaksiroop en chocolade verslaafde! Maar ze maakte mij nieuwsgierig doormiddel van haar kennis en voorbeelden.
Geen streng praatje over wat wel en niet mag! Maar een fijn, duidelijk en motiverende werkwijze!

Marcel van BerkelAngela heeft me bewust gemaakt. Twee weken zonder suiker vielen mee dankzij de goede tips van haar. Gevolg geen koelkast roof meer s’avonds. Door gewoon de juiste dingen te eten heb ik geen honger meer s’avonds. De eerste weekjes zitten erop ( met resultaat in de broekriem door alleen geen suiker) nu door met de volgende fasen. Angela bedankt voor je adviezen en je steun. Update 13-5-2015 Ondertussen zijn we de ontgiftings fase ingegaan. Het gaat nog steeds prima zonder suiker. Sterker nog, een heleboel lekker dingen zijn nu niet meer zo lekker omdat je nu de chemische smaak proeft van veel dingen. Je hersens worden soms nog wel voor de gek gehouden door de geur, maar dan denk je wat zit ik nu eigenlijk te eten. Verder voel ik me een stuk beter. Ik ben ondertussen 12 kilo kwijt geraakt. Vaak sta ik daar nog versteld van als ik kijk wat ik allemaal eet en dat ik door gewoon gezond te eten dus gewicht verlies. Een mooie bijkomstigheid maar hoofd doel is en blijft gezond eten. Dankje Angela voor je steun ook in deze fase! Altijd fijn om ruggespraak te hebben als je ergens tegen aanloopt of met vragen zit. Het maakt het allemaal net wat makkelijker!! Thanks!!

Anita Wezelman Ik ben erg blij met je hulp. Fijn dat ik voor al mijn vragen bij je terecht kan! Super!!

Nicole Marie Thanks soooo dang much for all your help, support, encouragement and examples! I really can’t do life without you! You are the best….can’t wait to meet you in person some day!

 

4 reacties


 1. //

  Angela heeft mij enorm geholpen met het uitzoeken van bepaalde voeding die ik
  beter wel en niet kan eten.
  Ik heb zelf enorm veel zoektochten gedaan, maar Angela kon mij makkelijk de
  bevestiging geven van voeding die niet goed voor mij is.
  Ze geeft daarbij extra tips wat heel fijn is, en ze wilt graag face to face contact
  met je om je nog te helpen waar het kan, en om even echt contact te maken,
  wat het voor mij heel persoonlijk maakt, en dus prettig 🙂
  En als laatst, ze vraagt een bescheiden prijs die het meer dan waard is!
  Ik heb het als prettig ervaren en voel me geholpen!


 2. //

  Angela heeft mij goed op weg geholpen om een gezonde levensstijl aan te meten ,ze luistert heel geduldig en geeft je goede adviezen en heeft voor mij een mooi plan opgesteld,dank je wel Angela en wat een mooie website!


 3. //

  Hoi Angela, wat een mooie en duidelijke website en interessante filmpjes. Gaaf dat je steeds verder je passie aan het invullen bent. Ik ga binnenkort zeker een workshop bij je volgen. Lieve groet


 4. //

  Schrijf hier je recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *